Un dia de moltes emocions


Avui ha tingut lloc a Palma el segon Plenari d´Illes per un Pacte. Ha durat 4 hores.  Hi hem participat representants i observadors d´una vintena d´entitats de les Illes. Hem parlat sobre com hem de funcionar i on volem arribar. Volem arribar, hem dit (abans del 15 de gener de 2015)  a redactar un document de Bases per un Pacte amb dues parts:

  • El disseny del sistema educatiu que volem pel futur. La utopia, el port, la brúixola. Quin sistema educatiu mereixen els nostres joves?
  • Les passes per arribar-hi.  Mesures transitòries i accions immediates. Compromisos concrets per a sacsejar el sistema educatiu actual.

Hi ha hagut moments difícils (com aconseguim l´equilibri entre representativitat i operativitat? com feim que el pacte sigui viscut per tothom?) però també una gran il·lusió per aconseguir dur a bon port un procés que transformarà el futur de molts joves, convençuts de que som molt afortunats de participar-hi.

Asfaltam mentre caminam. Però ens uneix un fet. Estimam allò que feim. Som 

Posted on 8 Novembre, 2014, in Plenaris. Bookmark the permalink. 1 comentari.

  1. Una gran trobada i molt productiva. Tot damunt la taula i a la recerca de solucions, que no tarden massa en apareixer… això son consensos

    Liked by 2 people

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: