El Pacte de les Illes s’enforna

Després de tres anys de feina, de debats, reunions, conferències i lectures, i després de la trobada del 10 de gener a Palma,  durant aquesta setmana passada  les diferents comissions de redacció han deixat enllestida una versió final  consensuada i més breu, que ja està a punt per ser enfornada.

El proper dilluns dia 19 de gener, la coordinadora farà la revisió final. A partir de dilluns els documents passaran una correcció lingüística i d´estil. Tres voluntaris s´encarregaran de fer-la (Bartomeu Cañellas -CATI-, Jordi Albis i Lourdes Ramírez).  Si algú més ens pot ajudar ho agraïríem. Els documents seran només de lectura però qualsevol persona pot enviar suggeriments als correctors o bé al mail illesperunpacte@gmail.com

Entre el 28 de gener i el  8 de febrer, cada organització, associació, plataforma…sotmetrà a la seva assemblea el document. Per resoldre temes de cohesió, coherència, repeticions… els correctors s’hauran d’adreçar a la coordinadora que serà la que haurà de decidir.

Plenari dia 14 de febrer, dissabte, al matí, per valorar les adhesions, per decidir sobre possibles matisos que condicionin l’adhesió de qualque institució, associació… El mateix dia es procedirà a fer una roda de premsa per presentar el Document de Bases per un Pacte Educatius als mitjans de comunicació.

Posted on 17 gener, 2015, in Coordinadora and tagged , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: