Per una educació no elitista

Francesc Florit Nin, pintor i poeta menorquí i  un dels participants en la redacció del model lingüístic del Pacte, en fa  una defensa aferrissada  al seu blog: 

Fa més de dos anys que es reclama un pacte educatiu…. S’ha estès per totes les illes un moviment liderat pels sectors implicats en l’educació, estudiants, professors, associacions de pares i mares… a excepció de la classe política, la més decisiva. Tota aquesta experiència s’ha d’aprofitar per dur a terme un acord que superi les diferències partidistes. Ara en tenim l’oportunitat i em sembla que l’Anuari és un instrument de treball molt a tenir en compte.
Vivim temps de canvis profunds, de modificacions de normatives i d’aprovació de lleis noves. A l’Anuari es fa una dissecció de la LOMCE (LOMQE en català) pel que suposa del rerefons polític en l’àmbit educatiu. El títol que el director de la publicació, el Dr. Martí X. March posa al seu estudi és prou clarificador: «De la LOMCE al TIL: cap a la consolidació d’un model productiu de baixa qualificació, d’un model social desigual i d’un model educatiu elitista». No és aquest el model que volem, sinó més tost tot el contrari.

Posted on 1 febrer, 2015, in Premsa and tagged . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: