L´Assemblea de Docents vol ser-hi esmenant

Ahir es va celebrar l´Assemblea de Docents de Mallorca.  Des de les altres illes es va seguir via xarxes socials i whatsapp amb l´emoció d´una final d´un partit de futbol. A l´acord final, tal com van informar els seus representants i també la premsa (verue aquí la informació del Diari Ara) l´Assemblea va comunicar la voluntat de continuar dins el procés del Pacte presentant les esmenes que han plantejat els centres.

Foto: Diari Ara Balears

Per fer-ho possible sol·licitaran al Plenari  d‘Illes per Un Pacte que es celebra aquest divendres 14 de febrer, una nova ronda d’esmenes al text i nous terminis. Les Assemblees de Docents volen més temps per més diàleg . Volen continuar  treballant discretament en la valoració i crítica de l’actual esborrany de pacte. 

En el cas de les illes menors (Eivissa, Formentera i Menorca) els centres ja havien participat durant el 2014 en l´elaboració del document del Pacte de les respectives illes a través d’altres vies. A Menorca es van celebrar tres Jornades participatives organitzades per MenorcaEdu21 per recollir les aportacions. A Eivissa i Formentera es va habilitar un sistema de recollida d´opinions via formularis de google drive. A Mallorca l´AdD també va organitzar un sistema de recollida d´aportacions.

En qualsevol cas, l´objectiu consisteix en ampliar la base social del Pacte. Com més gran sigui, més fruits donarà el Pacte.

Anuncis

Posted on 6 febrer, 2015, in Sin categoría. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: