Que siguin moltes les matinades


Vídeo de la Jornada celebrada dissabte passat dia 14 de març en la que les entitats d‘Illes Per un Pacte ens vam reunir en una marató de 11 hores  per  consensuar les esmenes presentades al primer esborrany del document.

Venim d´illes diferents,  de sensibilitats i ideologies  diverses, però ens uneix  una convicció. Si l´educació és el far del futur, les Illes Balears no ens podem permetre una navegació inestable, sotmesa als canvis polítics i a les ocurrències cojunturals dels governs de torn. Tenim massa joves que no arriben a port, un excés de bons professors cruixits de navegar a contra-corrent, i els més alts índexs d´abandonament escolar de l´Estat. És hora d’arromangar-se. De construir futur des de la base social.

La taula de diàleg  del vídeo és una barca on tu també hi ets. Just hem començat un viatge que no sabem on ens durà, però  gràcies a la participació de les famílies, els docents a les Assembles, els estudiants, el tercer sector, els sindicats,  i el sector productiu, han estat moltes les matinades que hem entrat en un port que els nostres ulls ignoraven…. Gràcies a tots els que heu llegit el document i heu presentat esmenes. Als que parlau del Pacte als vostres centres. Als que creis que serà possible. Als que retuitejau i difoneu el procés del pacte a les xarxes socials. Li donau ales.

La feina continuarà el proper dimecres dia 18 de març.

Posted on 16 Març, 2015, in Trobades, Vídeos, Voluntaris and tagged , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: