El primer port

Representants de les tres i lles i d’amples sectors socials han presentat el pacte a Mallorca

Amb aquest escrit ens agradaria compartir amb tots els pactistes que no hi heu pogut ser, les vivències d’ un dia intens. Avui dimarts, 5 de maig hem presentat el document del Pacte a la premsa, just 19  dies abans de les eleccions, desprès de treballar com a voluntaris en la redacció del document durant 3 anys. Durant la roda de premsa, a més de donar a conèixer el document, que trobareu en forma de gràfics aquí, s’ha donat a conèixer el Pla de ruta, que durant aquestes setmanes es centrara en dues accions:

  1. S’ha iniciat una campanya per demanar adhesions tant a particulars com a entitats. Apuntau-vos.
  2. Les entitats que formam Illes per un Pacte ens entrevistarem amb els representants dels partits que es presenten a les eleccions per tal de demanar-los la seva ratificació o que acceptin el compromís de fer possible el contingut del pacte

El Pacte s’ha presentat a Menorca

El Pacte s’ha elaborat amb la voluntat de comptar amb tots els partits de les Illes per tal d’ evitar que el nostre sistema educatiu continuï sotmés als canvis polítics.  Es per això que els voluntaris que han participat en la seva redacció recollint les mirades i experiències de professionals i experts, esperen que els partits estiguin a  l,alçada i mostrin responsabilitat.

Les Illes Balears ‘es una de les comunitats autònomes que té els pitjors resultats educatius de l’Estat. En un context de canvis globals vertiginosos, no seran suficients petites reformes per adaptar el sistema al futur. ‘Es necessària una transformació d’arrel, dialogada i ben fonamentada. Per tots els joves que abandonen el sistema sense acabar els estudis, pels mestres que volen avançar, per una societat que vol mirar més enllà del que una legislatura pot marcar, esperam una resposta massiva de la societat i dels partits.

Trobareu tota la informació transmesa a la premsa dins aquest document.

Anuncis

Posted on 5 Mai, 2015, in Sin categoría. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: