El relat d´un voluntari del Pacte

adhesionsEl Pacte per l’Educació és el resultat d’una de les iniciatives cíviques més meravelloses que he vist. El seu contingut em sembla en el seu conjunt positiu, amb algunes propostes fantàstiques, d’altres en tenc dubtes, i en unes poques qüestions m’haguessin agradat posicionaments més clars. Però açò és normal quan arribes a acords en una societat plural, i el resultat em sembla un BON PACTE perfectament assumible.

Però més que el resultat, que és òbviament el més important, vull destacar el procés que l’ha fet possible. Emocionava veure a Menorca mestres i professors parlant, en el seu temps lliure, de com millorar l’educació; de jornades on professionals, estudiants, famílies, tercer sector i sector productiu es reunien per discutir de l’educació que desitjàvem; i especialistes de l’educació que venien a exposar experiències educatives innovadores d’arreu del món. Tot això des d’un nivell d’argumentació seriós basat en les experiències, la concepció de societat de cadascú i les raons pedagògiques, però sempre des de la tolerància a la diversitat d’opinions, actitud positiva, compromís amb la comunitat i amb voluntat de construir sumant per arribar a un acord beneficiós per la societat. I pens que açò és el principal factor que fa possible arribar a un BON PACTE.

Consider que aquestes són les iniciatives cíviques que necessita el nostre país per progressar. Per aquest motiu, de la mateixa manera que els meus companys Laura, Tòfol, Juanjo, Iñaki i Rafel amb els seus propis motius, RATIFICAM EL PACTE. Enhorabona Menorca Edu 21 i Pacte per les Illes Balears.

Borja Pellejero, Maó. 

 Laura, Iñaki, Rafel, Tòfol i @borjapellejero. Port de Maó. Menorca

Laura, Iñaki, Rafel, Tòfol i @borjapellejero. Port de Ciutadella. Menorca

Anuncis

Posted on 16 Mai, 2015, in Sin categoría. Bookmark the permalink. 2 comentaris.

  1. Tòfol Mascaró Sintes

    Port de Ciutadella!!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: