Trobada entre MÉS per Mallorca i Illes per un Pacte

En resposta a la invitació que fa uns dies Illes per un Pacte va enviar a tots els partits, alguns partits ens han respost que acceptaven una primera trobada per dialogar sobre els continguts del Pacte. Un d´ells ha estat Més per Mallorca, que ja s´ha adherit al document. Us adjuntam el comunicat emès per MÉS just ha acabat la reunió.

Els representants de Més eren Biel BarcelóBel Busquets i Miquel Perelló. Els d´Illes per Un Pacte eren Cristina Conti i Jaume Ribas de FAPA Mallorca, Xisca Mas, d´ADIPMA, Manel Perelló del Cercle Educatiu, Joana Melià, de MenorcaEdu21, Bernat Alemany d´Escola Catòlica.

COMUNICAT DE PREMSA

15 de maig de 2015

MÉS es compromet a desenvolupar el pacte per l’educació amb el consens de la comunitat educativa. El candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Govern, Biel Barceló, la candidata al Parlament Bel Busquets i el candidat a l’Ajuntament de Palma Miquel Perelló s’han reunit amb representants d’Illes per un Pacte Educatiu, per analitzar el futur de l’educació i la viabilitat d’aplicar el Pacte per l’Educació signat per la majoria de les entitats representatives del sector educatiu.

 MÉS per Mallorca, que ja es va adherir al pacte, ara s’integrarà en l’equip de feina de la plataforma, com una entitat signant més. Des de MÉS valoren positivament que una majoria de la comunitat educativa doni suport al document, tot i que expressen el desig que el pacte pugui integrar les organitzacions del sector que encara no l’han subscrit. Biel Barceló afirma: “Entenem que el pacte és document viu, que pot ser un bon punt de partida a partir del qual construir un nou model educatiu”. Barceló s’ha compromès a fer les passes per desenvolupar el document, des del Govern si així ho decideixen els ciutadans de les Illes Balears, amb el consens i amb la participació de la comunitat educativa.

Rebuig a l’aprovació dels currículums LOMQE per part del Consell de Govern

D’altra banda, MÉS per Mallorca rebutja l’aprovació per part del Consell de Govern dels polèmics currículums LOMQE. La formació considera un que aquesta acció del PP de Bauzá és una passa més que demostra que tenim un Govern contra l’escola i contra tota la comunitat educativa. MÉS per Mallorca considera especialment indignant que el Govern hagi aprovat els currículums in extremis, en plena campanya electoral, sense tenir en compte l’informe aprovat pel plenari del Consell Escolar autonòmic (que rebutjava el contingut de la ponència en referència a aquests currículums) i amb una vaga a la vista per dimarts que ve.
vía

Posted on 16 Mai, 2015, in Adhesions, Partits polítics and tagged . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: