La majoria dels partits polítics de Menorca s´han sumat al Pacte

WP_20150515_002

La diputada Cristina Rita i les candidates del PSIB-PSOE al Consell Insular de Menorca Susana Mora, i al Parlament, María José Camps reunidesamb representants de MenorcaEdu21

El Moviment MenorcaEdu21, format per persones de diferents ideologies polítiques i sectors socials, ha dedicat 3 anys a redactar un document que pugui servir de base a un Pacte Educatiu juntament amb les entitats que formam Illes per un Pacte. El nostre objectiu és que tots els partits polítics el signin per tal d´aconseguir un sistema educatiu estable, que no estigui sotmès a les directrius del partit polític de torn sinó al que demanen els sectors implicats i els experts.

Durant aquestes dues setmanes els voluntaris de MenorcaEdu21 i d´Illes per un Pacte,  s´han posat en contacte amb tots els partits polítics que es presenten a les eleccions. En el cas de Menorca, van enviar un redactat sol·licitant l´adhesió de tots els partits. En resposta a aquesta petició es va rebre una resposta positiva de tots els partits polítics manco del PP i Ciutadans.

Els candidats de Més per Mallorca Biel Barceló i Més per Menorca, Nel Martí, reunits amb dues representants de MenorcaEdu21.

Els candidats de Més per Mallorca Biel Barceló i Més per Menorca, Nel Martí, reunits amb dues representants de MenorcaEdu21.

Així i tot, des de MenorcaEdu21 han manifestat que el document del Pacte no és tancat sinó un punt de partida per al diàleg post-electoral, un diàleg en el que s´escoltaran les opinions de totes les sensibilitats i sectors. És per això que  MenorcaEdu21 espera que  aquests partits, en sintonia amb el que desitgen les seves bases, s’acabin adherint al que serà el primer Pacte Educatiu de l´Estat sorgit de la base social, una vegada hagin valorat i dialogat sobre el contingut de les propostes

WP_20150519_061 1

Representants de MenorcaEdu21 reunits amb Cristina Gómez i Montse Manceras, candidates de Podem Menorca al Consell Insular de menorca

Pel que fa a Podem-Menorca, s´ha celebrat una reunió entre les seves representants i MenorcaEdu21, en la que es va constatar la total sintonia en els objectius i en la metodologia. Per motius de procediment Assembleari, Podem no s´ha adherit formalment al Pacte però sí al procés de diàleg que està obert a tots els partits.  En la mateixa situació s´hi troba Junts per Lo, que també ha explicitat formalment que combrega amb l’esperit i les propostes del Pacte així com la seva intenció de plantejar la ratificació en Assemblea.

Els partits i agrupacions d´electors que  s´han adherit al Pacte Educatiu a Menorca són:

Ara Maó

Esquerra de Menorca-Esquerra Unida

ENTESA DE FERRERIES

ENTESA DES MERCADAL I FORNELLS (Menorca)

MÉS PER MENORCA

PI- Proposta per les Illes

PSIB-PSOE Illes Balears

Som Es Castell (Menorca)

VOLEM SANT LLUÍS (Menorca)

Partits que han explicitat tant la seva sintonia amb les propostes del Pacte i la seva intenció d’adherir-se al procés:

JUNTS PER LO

PODEM MENORCA

Anuncis

Posted on 22 Mai, 2015, in Sin categoría. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: