Comunicat post-electoral d´Illes per Un Pacte

Els voluntaris, entitats i col·lectius que formam la plataforma ILLES PER UN PACTE volem manifestar que les portes continuen obertes a l´adhesió de TOTS els partits polítics, sindicats i entitats socials a un document que és un punt de partida per al diàleg i que té per objectiu posar les bases d´un sistema educatiu estable no sotmès a les ocurrències d’uns  pocs, sinó  al saber de molts. No desitjam que l´alternança política continuï marcant el ritme del futur del nostre sistema educatiu.

 

És per això que el document parteix tant  de la participació de la base social com de les reflexions dels experts. Pretén construir un sistema nou liderat pels més capaços i pels que tenen talent, no pels “més amics” o “pels que són dels meus“, en un entorn més obert on les decisions educatives siguin el resultat de la major pluralitat, consens i participació.


Ens comprometem a fer tots els esforços necessaris perquè el Pacte sigui una realitat, perquè cap aprenent quedi enrere, perquè cap docent es trobi tot sol lluitant a contracorrent. Perquè serem la primera comunitat autònoma de l´Estat que tindrà un pacte sorgit de la base social.

poster per què pacte 1

Posted on 28 Mai, 2015, in Comunicats. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: