Debat Educatiu

Demà 10 de desembre, a les 19 hores, a la Sala de Son Lledó (Campus UIB), es celebrarà el DEBAT EDUCATIU organitzat per la Plataforma Illes per un Pacte . El debat serà conduit  per la Sra. Mercè Pinya, periodista.

Illes per un Pacte vol agrair la bona disposició dels partits perquè, quan els hem convidats, han compartit la importància d’un Debat d’aquestes característiques, atesa la proximitat de les eleccions generals i l’espectre de pluralitat de la nostra convocatòria. Hem convidat (per ordre alfabètic): Ciutadans, El PI, MES, Podem, PP Balears, PSIB-PSOE, Unitat Popular i UPyD.

LA MILLOR NOTÍCIA és que totes les forces polítiques han respost positivament a la convidada.

Han confirmat la seva assistència:

C’s – Xavier Pericay, El PI – Jaume Font, MES – Bel Busquets, Podem – Laura Camargo, PP Balears – Miquel Ramis, PSIB – Antoni Manchado, Unitat Popular – Artur Parrón i UPyD – Francisco Alegret.

Des d’Illes per un Pacte estam convençuts que aquest tipus d’actes són importants per establir un pont entre els partits polítics i la comunitat educativa. Una comunitat educativa més interessada que mai, com demostren les audiències i el moviment de xarxes, per conèixer i entendre el que cada força política presenta com a la seva alternativa. En aquests moments és vital pel nostre sistema educatiu conèixer com es posicionaran els partits respecte al Pacte Educatiu. També hi haurà un espai de temps destinat a la formulació de preguntes des del públic.

Recordeu que  El DEBAT EDUCATIU es podrà seguir en directe via internet a l’adreça http://webminar.uib.es/trice-epe  , facilitant així la participació d’entitats i persones que per les seves circumstàncies no es puguin desplaçar fins al Campus UIB.

També el podeu seguir al hashtag #DebatEdu10D

12312378_10204895716785384_982915737_n

Posted on 9 Desembre, 2015, in Sin categoría. Bookmark the permalink. 1 comentari.

  1. Bona iniciativa! La seguiré amb gust. Molta sort.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari