Els invisibles

Carta dels voluntaris de Menorca Edu21

Amb aquest escrit volem manifestar el profund agraïment dels voluntaris de Menorca Edu21 a totes les persones que van fer possible l´acte de presentació del passat divendres a l´UIB de Palma, tan invisibles com imprescindibles perquè tot sortís bé. 

En primer lloc a Àngel Rua @angelrua, el tècnic de so  i llum, pactista de cor, que va repassar dues o tres vegades el nostre guió a ca seva per assegurar-se de que tot anés bé i va saber superar les dificultats amb molta paciència. 

En segon lloc a Pere Pons, Antònia Isern i tots els voluntaris de la Comunitat d´Es Raiguer que se´n van encarregar de cercar l`àvia, la mare (Cristina Conti @CristinaContiOI) i l´estudiant. I ens van ajudar a organitzar l´escenari.

Als representants de les entitats d´Illes Per Un Pacte que van acceptar pujar a l´escenari per explicar el seu procés. 

A na Maria Camps, que es va desplaçar des de Menorca  per a fer-nos volar al cel amb les seves cançons.

A na Mercè Dopico, actriu, que va interpretar el poema i ens va fer posar pell de gallina.

A na Lourdes Pons, per les seves gestions cercant corals i músics i pel faristol. 

En Miquel Oliver, que va facilitar l´accés al rectorat per disposar del local, la wifi, i tots els detalls. 

En Manel Perelló, que ens va ajudar a cercar el piano i el filmador. 

Eusebi Riera, n´Antoni Morante i en Manel Perelló, que ens va venir a cercar de l´aeroport i ens van acompanyar en tot moment. 

Finalment a totes les persones que vau assistir a l´acte amb tanta il·lusió i heu tingut la generositat d´entendre les nostres imperfeccions. No vau pujar a l´escenari però sense voltros res hauria estat possible. Hem creat uns lligams que van més enllà de la coneixença. Els lligams dels que comparteixen un somni comú. 

Posted on 10 Novembre, 2014, in Actes and tagged . Bookmark the permalink. 1 comentari.

  1. Los representantes de Mallorca han sido unos anfitriones perfectos y delicados, que han hecho mucho más de lo esperable para hacernos confortable la estancia. Desde el viernes en cuanto llegamos al aeropuerto, nos ha sorprendido su amabilidad. Gracias, gracias, gracias, en especial a Manel Perello a Miquel Oliver, Eusebio Riera y Antonio Morante.

    Liked by 3 people

Deixa un comentari