Comunicat d´Illes per un Pacte

IIIes per un Pacte lamenta que la Plataforma Crida s’hagi retirat d’aquest procés. Som conscients i ho hem manifestat en reiterades ocasions, que aquest serà un llarg camí atès que cercam la transformació del sistema educatiu. Per això, confiam en que en un futur es donin les circumstàncies per a que la Plataforma Crida s’incorpori de nou a IIIes per un Pacte, on tenen les portes obertes.

Convidam la Junta de Personal Docent perquè s’incorpori de forma activa en Illes per un Pacte, ja que valoram la seva participació en aquest procés i creiem en la importància de les aportacions que hi poden fer.

Així mateix, reiteram la invitació feta als sindicats el passat mes de desembre perquè s’incorporin en la plataforma.

Per acabar, volem informar que tot i que actualment hem finalitzat l’el·laboració del primer esborrany de Document de bases, aquest és, a hores d’ara, objecte de propostes de millora per part de les diverses entitats

Per tot això, hem decidit perllongar el temps de confecció del document de bases. Estam convençuts que el procés avança per bon camí, en el benentès que les propostes d’Illes per un Pacte seran fruit del consens entre les aportacions de les entitats que el conformen i que els suggeriments que estan arribant de les organitzacions no ha de fer més que millorar el primer esborrany.

Vegeu el comunicat tal com apareixia avui al Diari Ara

Posted on 12 febrer, 2015, in Premsa and tagged . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: