Diàleg amb els representants del PSIB

Durant aquestes setmanes els voluntaris que formam Illes per Un pacte hem enviat una invitació de diàleg a TOTS els partits. Ens hem reunit amb els que ens han respost. Durant la setmana qui ve les nostres portes continuen obertes a qui desitgi parlar d´educació.

Avui capvespre ens hem reunit amb els representants del PSIB, que ha confirmat que  s’adhereixen al pacte per l’educació. Per part d´Illes Per un Pacte hi han participat Manel Perelló, del Cercle Educatiu, Marc Gonzàlez d’Escola Catòlica, Jaume Ribas, de COAPA,  Joana Melià, de MenorcaEdu21, Joana Maria Mas, d´ADIPMA.

Reunió amb Francina Armengol. El PSIB-PSOE ha ratificat el Pacte.

Per part del PSIB hi havia Martí March, Rafi Sánchez, Xisco Gálvez i Francina Armengol, que ha reconegut “la lliçó sense precedents que ha donat la comunitat educativa” i la seva intenció de “tornar els drets perduts en educació per als alumnes, les famílies i els docents des del diàleg, el consens i l’acord

La candidata ha mostrat la seva confiança en poder “desenvolupar aquest pacte” si té “l’oportunitat de governar, perquè sigui social i políticament més ampli i es puguin sumar els sindicats i altres forces polítiques”

Aquí hi trobareu més informació  

Posted on 16 Mai, 2015, in Adhesions, Partits polítics and tagged . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: